Konferenslokaler

Hos oss är det lätt att konferera. Gratis parkering direkt utanför mötesanläggningen. Vi har konferenslokaler efter dina behov. Alla är utrustade med trådlöst internet. Önskas annan teknisk utrustning står vi även till tjänst med detta.

Att konferera på Mötesplats Fasetten är enkelt. Vi strävar efter att erbjuda både små och stora företag, organisationer, föreningar och övriga sällskap en konferens i Trollhättan i lokaler som verkligen uppfyller alla förväntningar. Att konferera hos oss ska vara smidigt och ske i en miljö som bidrar till bättre beslut och stimulerande diskussioner och givande möten. När du anländer parkerar du snabbt, enkelt och gratis precis utanför vår byggnad. Hos oss finns hela sju olika moderna konferenslokaler samt sju olika grupprum. Vår största konferenslokal rymmer totalt 140 personer i en klassisk biosittning och den minsta lokalen rymmer 8 personer. I våra lokaler finner du allt du behöver för att genomföra en riktigt lyckad konferens, pålitlig trådlös internetuppkoppling samt whiteboardtavla, OH-projektor, blädderblock, pennor och papper. Har du andra önskemål rörande den tekniska utrustningen kan vi alltid ordna det om du anger dina krav i och med din bokning.

Att Mötesplats Fasetten är lokaliserat i Trollhättan som tillsammans med Vänersborg och Uddevalla utgör Trestad ser vi som en enorm fördel. Här är det nära mellan städerna och att konferera handlar just om att mötas, kommunicera och tillsammans ge varandra bättre idéer och förutsättningar. Vi har definitivt de förutsättningar som krävs för att din konferens ska bli perfekt. Med hjälp av vår erfarenhet, servicefokuserade personal och ändamålsenliga lokaler kan vi leverera dina drömmars konferens. Du kan sitta ostört i våra lokaler tillsammans med dina konferensdeltagare men ändå vara säker på att vår personal finns till för dig när du behöver hjälp med något. Att befinna sig i en ny miljö och konferera en hel dag tycker inte vi ska vara förenat med stress och svåra beslut. När du kommer till oss arbetar vi helhjärtat för att du och ditt sällskap ska slappna av så mycket som möjligt så att ni enbart behöver fokusera på ert möte. 

 

 

Klicka på bilderna för att se de i större format.