Aktiviteter - Kickoff

Ett skönt avbrott i din konferens! Ett mervärde i din sammankomst! Välj mellan lekfulla uppdrag eller teambuildningar med teoridel och samarbetsövningar. Vi hjälper till att hitta den perfekta lösningen för din grupp. NYHET! Utomhusaktivitet KVITT eller DUBBELT!

En konferens ska leda till upplysning, bättre samarbete men också en ökad sammanhållning. Genom en utmanande och rolig företagsaktivitet uppnår man snabbt en mer sammansvetsad teamkänsla och ger förhoppningsvis samtliga deltagare ett minne för livet. Mötesplats Fasetten erbjuder en rad olika företagsaktiviteter i samband med er konferens eller kickoff hos oss. En teambuildingaktivitet är en riktig motivationshöjare för hela företaget, och aktiviteterna kan givetvis anpassas både efter tidstillgång och efter intressen.

Vi kan bland annat arrangera följande företagsaktiviteter:

  • Tre- eller femkamp – en klassisk aktivitet med utmanande, kluriga och roliga tävlingsmoment som kan anpassas efter era önskemål
  • Human Table Fotball – ett roligt lagspel där ni spelar fotboll fastspända på en uppblåsbar fotbollsplan som på pricken liknar ett bordsfotbollsspel. Ni kan bara röra er i sidled och måste verkligen arbeta tillsammans!
  • Frisbeegolf – en enkel och avkopplande aktivitet som passar alla. Spelet går till likt vanlig bangolf där minst antal kast vinner. 
  • Segway – en aktivitet som passar alla där ni lär er att ljudlöst ta er fram med detta roliga färdmedel. Kan exempelvis kombineras med olika utflyktsmål eller tävlingar
  • Chokladprovning – en lugn och lärorik aktivitet där ni provsmakar olika sorters kvalitetschoklad och får kunskap om dess olika smakkaraktärer, tillverkning och historia

Detta är några förslag på de företagsaktiviteter vi kan anordna I Trollhättan eller Vänersborg under er konferens eller kickoff i Trestad. Oavsett önskemål, tidstillgång och budget kan vi garantera att det finns en konferensaktivitet som passar för ditt företag. Boka en konferens i härliga Trestad hos oss på Mötesplats Fasetten, och ta del av en företagsaktivitet där ni verkligen inspireras och lär känna varandra. Vi tror på att förena nytta med nöje och att en noga utvald konferensaktivitet kan lyfta hela konferensen till en ny nivå. Syftet med just er konferens i Trollhättan ska gå hand i hand med aktiviteten, något som vi har stor erfarenhet av att leverera.